METAALBEWERKING

Nieuwbouw, reparatie, restauratie of het reproduceren van onderdelen zijn voor ons veel voorkomende werkzaamheden. Of u dit nu in aluminium, staal, RVS of brons uitgevoerd wilt hebben: u bepaalt!

Bij Looijesteijn Dienstverlening kunt u terecht voor MIG-, TIG- en autogeen laswerk. Dit doen we voor reparatiewerkzaamheden, maar ook voor nieuwbouw.

Voor iedere toepassing kunnen er echter verschillende dilemma’s optreden, waar wij graag een oplossing voor aandragen en/of toepassen om de positieve mechanische eigenschappen te behouden. We werken met diverse materialen, van aluminium tot titanium en van staal tot magnesium.

Naast laswerk, kunt u bij ons terecht voor draaiwerk tot Ø60 en 400 millimeter.We kunnen bewerkingen doen aan diverse producten van verschillende materialen.

We kunnen diverse las-, draai- en freeswerkzaamheden voor u verzorgen. Uw eisen en wensen staan bij ons te allen tijde voorop. De nabewerker (spuiter, annodiseur, etc.) heeft hierdoor ook inspraak op de manier van productie.

Neem contact (via het contactformulier op deze site) met ons op over de mogelijkheden.